::: agenda

  • 01 - 10 - 2011 : Punk, Le Paris, Den Haag
  • 08 - 10 - 2011 : Beatloverz, Ahoy, Rotterdam
  • 17 - 10 - 2011 : Vip Monday, The Vip Room, Rotterdam
  • 27 - 10 - 2011 : Bermuda, Willemstad, Curacao
  • 26 - 11 - 2011 : Bonus, Podium Duycker, Hoofddorp

woensdag 17 november 2010

SNEAKERZ vs GELAZER! in GO-PLANET

Ja hoor. Er is weer gedonder en gelazer in de tent! Na de vorige editie van Sneakerz in Go Planet Enschede, die nog steeds aan het afkoelen is, staat er dit jaar weer iets heel moois te wachten. Met ‘harder, bigger & stronger' als motto pakt Sneakerz weer eens keihard uit in het oosten met een XL editie. Ze hebben dit jaar na de geweldige positieve boost van het publiek van vorig jaar natuurlijk alles op alles gezet om het allemaal nog eens dunnetjes over te doen.

Naast de aller lekkerste club, house, eclectic en techno van de bovenste plank komen ze dit jaar ook nog eens met een boel gelazer! Jawel, je leest het goed! Gelazer! (Shagspeare & Lady Bee) komt de boel weer eens flink in chaos achterlaten. Met dit duo wordt het gegarandeerd een feestje dat het stof doet opwaaien!
De dj's die op het podium zullen verschijnen, hebben weinig introductie nodig. Elk met een waslijst aan optredens, tal van hits en goede recensies laat al zien dat deze jongens er klaar voor zijn. Anyplace, anywhere, anyhow...

En natuurlijk komen ze met een 'big bang'! Wat dacht jij!? Sneakerz sluit het rauw af met niemand minder dan Darkraver! Een van de grondleggers van de Nederlandse hardcore zal laten horen wat hij de afgelopen twintig jaar heeft geleerd. Zo zal hij in gepaste stijl de zaal afbreken, opschudden, rocken en afsluiten. Dus grijp je sneakers, strik je veters en kom naar Go Planet!

Line-up
Don Diablo
Ricky Rivaro
Luciƫn Foort
Skitzofrenix
Rene Amesz
Bizzey
&
Gelazer!
Shagspeare & Lady Bee
Darkraver

Entreekaarten: voorverkoop €15,-
Tickets & info goplanetevents.nl en verkrijgbaar op Paylogic.nl. Minimumleeftijd is 18 jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten